Werken bij

Bij Recruitment Backoffice willen we echt iets voor anderen betekenen. Het werkplezier van de uitzendondernemer staat bij ons voorop. Wij bieden namelijk een persoonlijke en kwalitatieve backoffice dienstverlening. Zo kunnen onze klanten doen waar zij goed in zijn: het matchen van kandidaat en werkgever. Wij zijn hierin dienstverlener en adviseur tegelijk. Altijd op zoek naar de beste oplossing en service. Zo’n service bereiken we alleen met teamwork, het benutten van ieders talenten. Persoonlijke ontwikkeling is dan ook heel erg belangrijk bij Recruitment Backoffice. Net als dat er ruimte moet zijn voor plezier en ontspanning voor een goede balans. Jouw sport abonnement wordt bijvoorbeeld vergoed en daarnaast gaan we regelmatig op pad met alle collega’s.

Recruitment Backoffice gelooft in werkplezier. Voor onszelf, voor intermediairs én voor flexkrachten. Wij faciliteren intermediairs om hun commerciële tijd optimaal te kunnen benutten. Wij ondersteunen intermediairs in het doen waar ze goed in zijn; het genereren van de ultieme match! Wij staan in onze kracht als backoffice door onze kernwaarden plezier, persoonlijke ontwikkeling en presteren.

Vragen? Neem gerust contact op met Daphne Bouw
Zzp’ers, uitzend- of wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren.
 

Gratis! Onze Webinar

Van Recruitment Backoffice krijg je gratis de uitnodiging voor onze Webinar.

 Datum: 8 december 2022 om 15.00 uur.

In 1,5 uur tijd nemen Daphne en Paulien je mee in de laatste actualiteiten van 2023. Welke wijzigingen in de wet staan op je te wachten en hoe kan jij hier als intermediair mee omgaan. Daarnaast spelen we ook in op de vraag uitzenden wordt steeds duurder. Loont flexibel personeel nog wel?

Laten we jouw droombaan waar maken!

Een naam, telefoonnummer en een e-mail adres is genoeg, wij vinden jouw LinkedIn pagina wel.